برگزاری جلسه شورای روابط عمومی دستگاه های عضو شورای اداری استان با حضور مدیر دفتر ریاست و روابط عمومی دانشگاه فردوسی مشهد

جلسه شورای روابط عمومی دستگاه های عضو شورای اداری استان  با حضور دکتر شجاعی کیاسری رئیس مرکز اطلاع رسانی و امور بین الملل وزارت کشور، رشیدیان  استاندار خراسان رضوی، خانم دکتر کیوانفر مدیر دفتر ریاست و روابط عمومی دانشگاه فردوسی مشهد و  مدیران روابط عمومی دستگاهای اجرایی استان روز سه شنبه 19 تیرماه 1397 در سالن اجتماعات استانداری خراسان رضوی برگزار شد.

رشیدیان  استاندار خراسان  رضوی در این نشست بر لزوم ایفای نقش موثر روابط عمومی ها، به عنوان سربازان خط مقدم جنگ روانی دشمن تاکید کرد و افزود: باید توجه و دقت داشته باشید سمت و سوی ما به سمت وحدت بین دستگاه ها باشد.

وی ادامه داد : امسال چهلمین سال پیروزی انقلاب اسلامی ایران است و باید تلاش کنیم ریشه های انقلاب را بیشتر به ملت معرفی کنیم همچنین  ارزشهایی که انقلاب در دل خودش داشت مثل پیشرفت به مردم معرفی شود  و باید از این مناسبت برای احیای ارزش ها و ریشه های انقلاب اسلامی که خود باوری، خدا باوری، استقلال، عزت و سربلندی ملت و مردم است؛ بهره گرفت.

استاندار خراسان رضوی در پایان سخنان خود اظهار داشت: روابط عمومی ها باید با استفاده از ظرفیت رسانه های دیداری، شنیداری، مکتوب و بهره گیری از فضای مجازی دستاوردهای سازمان  و دستگاه متبوع خود را اطلاع رسانی کنند و افزود: روابط عمومی ها باید از فرصت چهلمین سال پیروزی انقلاب اسلامی برای تقویت روحیه نشاط و شادابی و ارائه دستاوردها به جامعه هدف سازمان متبوع خود استفاده کنند.

در ادامه دکتر جعفر مروارید عضو هیئت علمی دانشگاه فردوسی مشهد و مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی سخنانی در خصوص نقش و وظایف روابط عمومی ها مطالبی برای حاضران ایراد نمود.

( 2 پیوست )