روز یکشنبه 11 آبانماه 1404، جشنواره غذای بینالملل، به همت مدیریت همکاریهای علمی بینالمللی و اداره آموزش زبان فارسی به غیرفارسیزبانان دانشگاه و با حضور دکتر جوان جعفری، رئیس دانشگاه فردوسی مشهد، دکتر یعقوبی، نماینده وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و برخی مدیران اجرایی دانشگاه در دانشکده ادبیات و علوم انسانی برگزار شد.
در این جشنواره که با حضور گسترده دانشجویان بینالملل از ملیتهای مختلف همراه بود، غرفههایی از کشورهای گوناگون به ارائه غذاهای سنتی و فرهنگ غذایی ملت خود پرداختند و فضای صمیمی و فرهنگی میان دانشجویان ایرانی و غیرایرانی ایجاد شد.
هدف از برگزاری این رویداد، گسترش تعاملات فرهنگی، تقویت آشنایی میان ملتها و افزایش انگیزه دانشجویان بینالملل برای مشارکت در فعالیتهای اجتماعی و فرهنگی دانشگاه بود.







