برگزاری انتخابات دانشجویی کلان منطقه 4 کشور در دانشگاه فردوسی مشهد

به گزارش روابط عمومی معاونت فاد، انتخابات دانشجویی کلان منطقه 4 کشور جهت عضویت در دبیرخانه شورای مرکزی نظارت بر وضعیت صنفی و رفاهی  با حضور اعضای شورای صنفی دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی منطقه 8 و 9 در روز پنجشنبه 28 آذرماه 1398 در دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد.

این انتخابات با حضور دکتر حمیدرضا طاهری معاون فرهنگی اجتماعی و دانشجویی دانشگاه فردوسی مشهد، دکتر فاطمه صادقی فر معاون فرهنگی اجتماعی و دانشجویی دانشگاه حکیم سبزواری (ناظر)، همچنین دبیران شورای صنفی دانشگاه‌های مناطق مذکور برگزار شد.

در این نشست پس از معرفی دبیران شورای صنفی حاضر و برنامه‌های موردنظرشان رأی‌گیری به عمل آمد و حسینی محراب از دانشگاه فردوسی مشهد به‌عنوان عضو اصلی انتخابات دانشجویی کلان منطقه 4 کشور جهت عضویت در دبیرخانه شورای مرکزی نظارت انتخاب گردید و احمدرضا زراعتی از دانشگاه صنعتی شاهرود نیز به‌عنوان عضو علی‌البدل انتخاب شد.

پس از برگزاری انتخابات دانشجویی کلان منطقه 4 کشور، ضمن تقدیر از زحمات حسینی دبیر اسبق کلان منطقه 4 توسط دکتر طاهری معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه فردوسی مشهد و دبیر منطقه ۹ دانشگاه‌های کشور، وی طی نشستی با دبیران شوراهای دانشگاه ها به بحث و بررسی در مورد مشکلات و درخواست‌های دانشجویی پرداختند.

newssite985500

newssite986000