با حکم رئیس دانشگاه، دکتر حسام دهقانی رئیس پژوهشکده فناوری زیستی دانشگاه در سمت خود ابقا شد

دکتر محمد کافی رئیس دانشگاه فردوسی مشهد در حکمی ضمن قدردانی از تلاش های دکتر حسام دهقانی وی را به مدت دو سال در سمت رئیس پژوهشکده زیستی ابقا کرد.

متن حکم رئیس دانشگاه به شرح زیر می باشد:

جناب آقای دکتر حسام دهقانی

رئیس محترم پژوهشکده فناوری زیستی دانشگاه

با اهدای سلام،

بر اساس پیشنهاد معاونت محترم پژوهش و فناوری دانشگاه و ضمن قدردانی از تلاش‌های جناب‌عالی در دوران مسئولیت، به موجب این حکم با حفظ وظایف آموزشی، پژوهشی  به مدت دو سال دیگر در سمت رئیس پژوهشکده فناوری زیستی دانشگاه ابقاء می‌شوید. امید است در دوره جدید، همگام با تحولات و اقدامات کشور در کنترل بیماری های واگیر و رسالت آن پژوهشکده در حوزه بیوتکنولوژی، ژنتیک و ویروس شناسی با مشارکت متخصصین دانشگاهی و تعامل با نهادها و مراکز تاثیرگذار در حوزه زیست فناوری، سهم مطلوبی در توسعه محصولات زیست فناوری، دانش فنی و جذب منابع مالی داشته باشید. سلامتی و موفقیت جناب عالی را از خداوند متعال خواستارم.

دکتر محمد کافی