انتصاب دکتر قبولی درافشان به عنوان رئیس دانشکده حقوق وعلوم سیاسی

روز چهارشنبه 25اسفند ماه 1400 دکتر احد ضابط سرپرست دانشگاه فردوسی مشهد طی حکمی دکترمحمد مهدی قبولی درافشان دانشیارگروه حقوق خصوصی را به عنوان رئیس دانشکده حقوق وعلوم سیاسی منصوب کرد. در این حکم آمده است:

با سلام و احترام،

نظر به مراتب تعهد، تخصص و تجارب ارزشمند جناب‌عالی، به موجب این حکم با حفظ وظایف آموزشی و پژوهشی به مدت دو سال به عنوان رئیس دانشکده حقوق وعلوم سیاسی منصوب می‌شوید. امید است با اتکال به خداوند متعال و در پرتو الطاف حضرت رضا (ع) و با بهره‌گیری از تمام ظرفیت‌ها، در مسیر تحقق اهداف دانشگاه و نظام مقدس جمهوری اسلامی موفق باشید.

احد ضابط
                                                                                                        سرپرست دانشگاه فردوسی مشهد

شایان ذکر است دکتر محمد مهدی قبولی درافشان پیش ازین یک دوره مدیریت گروه آموزشی حقوق دانشگاه فردوسی مشهد را عهده دار بودند.