انتصاب دکتر رضا لطفی به عنوان سرپرست پارک علم و فناوری

دکتر احد ضابط رئیس دانشگاه فردوسی مشهد طی حکمی، دکتر رضا لطفی معاون پژوهش و فناوری دانشگاه را به سمت سرپرست پارک علم و فناوری منصوب کرد.

در حکم رئیس دانشگاه آمده است:

با سلام و احترام

با عنایت به مراتب تعهد، تجربه و شایستگی جناب‌عالی با حفظ سمت به عنوان سرپرست پارک علم و فناوری منصوب می‌شوید.  طبق برنامه‌های ارائه شده به وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، یکی از مهم‌ترین برنامه‌های دانشگاه بزرگ فردوسی مشهد برای تأثیرگذاری اجتماعی و ایجاد امید و انگیزه در دانشجویان توسعه زیست‌بوم نوآوری شرق کشور می‌باشد. لذا انتظار می‌رود با توجه به منویات مقام معظم رهبری، سیاست‌های کلی نظام و قوانین مرتبط با اقتصاد دانش‌بنیان، تمام تلاش خود را برای استقرار این زیست‌بوم با الهام از تعالم دینی و یافته‌ها و تجربیات روز دنیا به کار ببندید. امید است با اتکال به خداوند متعال در پرتو الطاف حضرت رضا (ع) در مسیر تحقق اهداف دانشگاه و نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران موفق و مؤید باشید.

احد ضابط

رئیس دانشگاه فردوسی مشهد