انتصاب دکتر حسین بذرافشان به عنوان رئیس اداره امور دانشجویان غیرایرانی دانشگاه

روز دوشنبه 23اسفند ماه 1400 دکتر احد ضابط سرپرست دانشگاه فردوسی مشهد طی حکمی دکتر حسین بذرافشان استادیار گروه فیزیک دانشکده علوم را به عنوان رئیس اداره امور دانشجویان غیرایرانی دانشگاه منصوب کرد. در این حکم آمده است:

با سلام و احترام،

نظر به مراتب تعهد، تخصص و تجارب ارزشمند جناب‌عالی، به موجب این حکم با حفظ وظایف آموزشی و پژوهشی به مدت دو سال به عنوان رئیس اداره امور دانشجویان غیرایرانی دانشگاه منصوب می‌شوید. امید است با اتکال به خداوند متعال و در پرتو الطاف حضرت رضا (ع) و با بهره‌گیری از تمام ظرفیت‌ها، در مسیر تحقق اهداف دانشگاه و نظام مقدس جمهوری اسلامی موفق باشید.

احد ضابط
                                                                                                        سرپرست دانشگاه فردوسی مشهد