انتصاب دکتر امیر ملک زاده به عنوان مشاور رئیس دانشگاه در امور توسعه زیست بوم نوآوری شرق کشور

دکتر احد ضابط رئیس دانشگاه فردوسی مشهد طی حکمی، دکتر امیر ملک زاده عضو هیأت علمی گروه آموزشی بیوسیستم دانشکده کشاورزی را به سمت مشاور رئیس دانشگاه در امور توسعه زیست بوم نوآوری شرق کشور منصوب کرد.

در این حکم آمده است:

با سلام و احترام

نظر به مراتب تعهد، تخصص و تجارب ارزشمند جناب‌عالی، به موجب این ابلاغ و با حفظ وظایف آموزشی و پژوهشی به مدت دو سال به عنوان مشاور رئیس دانشگاه در امور توسعه زیست بوم نوآوری شرق کشور منصوب می‌شوید. یکی از مهم‌ترین برنامه‌های دانشگاه بزرگ فردوسی مشهد برای تأثیرگذاری اجتماعی و ایجاد امید و انگیزه در دانشجویان می‌تواند توسعه زیست‌بوم نوآوری شرق کشور باشد. انتظار می‌رود تمام تجارب و سوابق اجرایی خود در این حوزه را همگام با سیاست‌های معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه و در تعامل با تمامی عناصر زیست‌بوم نوآوری در استان برای تحقق این برنامه به خدمت بگیرید. امید است با اتکال بر خداوند متعال و در پرتو الطاف حضرت رضا (ع) موفق و مؤید باشید.

احد ضابط

رئیس دانشگاه فردوسی مشهد