انتخاب عضو هیأت علمی دانشگاه فردوسی مشهد به عنوان استاد برگزیده سال 98 در صنعت فولاد ایران

به گزارش روابط عمومی دانشگاه فردوسی مشهد دکتر علیرضا کیانی رشید عضو هیأت علمی گروه آموزشی مهندسی متالورژی و مواد دانشکده مهندسی دانشگاه فردوسی مشهد به عنوان استاد برگزیده سال 98 در صنعت فولاد ایران انتخاب شد.

مراسم اختتامیه سمپوزیوم های فولاد که در بهمن هر سال برگزار می شد، به علت شیوع  ویروس کوید ١٩ با تأخیر چند ماهه، در مهرماه 1399 به پاس تلاش های مستمر فعالان صنعت فولاد کشور در جزیره کیش برگزار گردید.

انتخاب استاد برگزیده سال در صنعت فولاد یکی از پنج انتخاب این مراسم می باشد که با نظر هیأت مدیره انجمن آهن و فولاد ایران این افتخار به شایستگی نصیب دکتر کیانی رشید شد، و با حضور رئیس منطقه آزاد تجاری کیش ضمن اهدای تندیس فولادی و لوح از وی تقدیر به عمل آمد.