امضای تفاهم‌نامه همکاری‌های مشترک آموزشی و پژوهشی دانشگاه فردوسی مشهد و اداره کل آموزش‌وپرورش خراسان رضوی

نشست بررسی و امضای تفاهم‌نامه همکاری‌های مشترک بین دانشگاه فردوسی مشهد و اداره کل آموزش‌وپرورش خراسان رضوی با حضور دکتر کافی رئیس دانشگاه فردوسی مشهد و معاونان آموزشی و پژوهش و فناوری این دانشگاه و همچنین دکتر خدابنده، مدیرکل آموزش‌وپرورش خراسان رضوی در شامگاه سه‌شنبه 4 دی‌ماه 1397 برگزار شد.

این تفاهم‌نامه که به همت دکتر پیش‌قدم، معاون آموزشی دانشگاه و همراهی دکتر بهرامی معاون پژوهش و فناوری دانشگاه تنظیم‌شده است، به تأیید و امضای دکتر محمد کافی رئیس دانشگاه و مدیرکل آموزش‌وپرورش خراسان رضوی رسید.

ازجمله مفاد این تفاهم‌نامه حمایت از فعالیت‌های آموزشی و پژوهشی و برگزاری دوره‌ها و کارگاه‌ها می‌باشد همچنین در این تفاهم‌نامه بر بهره‌برداری از فضای های رفاهی و امکانات آموزشی و پژوهشی نیز تأکید شده است.

لازم به ذکر است در این نشست، دکتر میرزا وزیری، رئیس گروه آموزش‌های آزاد دانشگاه فردوسی مشهد به‌عنوان نماینده دانشگاه در پیگیری این تفاهم‌نامه تعیین شد.