افتتاحیه اولین کنگره بین المللی مکتب شهید حاج قاسم سلیمانی در دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد

مراسم افتتاحیه اولین کنگره بین المللی مکتب شهید سلیمانی با حضور حجت الاسلام والمسلمین سید احمد علم الهدی نماینده ولی فقیه در استان خراسان رضوی، محمدرضا معتمدیان استاندار خراسان رضوی، حجت الاسلام والمسلمین احمد ترابی مسئول شورای استانی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های استان، دکتر محمد کافی رئیس دانشگاه فردوسی مشهد، دکتر سید محمد حسین بحرینی طوسی رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد، سردار نظری فرمانده سپاه استان و جمعی از رؤسای دانشگاه های استان روز سه شنبه 2 دی ماه 1399 در محل سالن شورای سازمان مرکزی برگزار شد. لازم به ذکر است حجت الاسلام والمسلمین مصطفی رستمی رئیس نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه ها و دکتر مجتبی زارعی رئیس سازمان بسیج اساتید دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی کشور به صورت مجازی در مراسم حضور داشتند.

حجت الاسلام والمسلمین دکتر مصطفی رستمی گفت: اخلاص، بندگی و محبتی که شهید سلیمانی به خدا داشت باعث محبوبیت او در بین مردم شد.

وی افزود: دانشگاه ها بخش فعال و قلب تپنده تولید دانش در همه حوزه ها هستند لذا وظیفه سنگینی در این عرصه دارند.

دکتر کافی ضمن آرزوی سلامتی و استمرار این کنگره گفت: برای اینکه خلأ الگوهای موفق در جامعه برطرف شود باید سبک زندگی، مدیریت، سلوک و رفتار با خانواده و اجتماع شخصیت هایی نظیر شهید سلیمانی در دوران حیاتشان شناسایی و معرفی شود.

حجت الاسلام والمسلمین علم الهدی نیز در سخنان خود به خصایص اخلاقی شهید سلیمانی اشاره کرده و گفت: شهید سلیمانی در حرکت ها، بینش ها، مجاهدات و فعالیت های عظیم جهادی، شخصیتی قابل تکریم و محبوب داشت. همچنین ایشان یک تابلو رنگین در برابر بینش انسان ها بود. آیت الله علم الهدی از اینکه جبهه مقاومت در کشور ابتدا در دانشگاه تشکیل شده است به عنوان امتیازی بزرگ یاد کرد.

حجت الاسلام و المسلمین ترابی با توجه به پیام رهبر معظم انقلاب به مناسبت شهادت سردار سلیمانی گفت: سردار سلیمانی دارای شخصیتی الگو است و باید از شخصیت، منش و روش وی درس گرفت. بنابراین دانشگاه ها باید در انعکاس مکتب این شهید پیشتاز باشند.

یادآور می شود اولین کنگره بین الملی مکتب شهید سلیمانی در روزهای 2 الی 18 دیماه با برگزاری برنامه ها و نشست هایی به همین مناسبت ادامه خواهد داشت.