اطلاعیه پذیرش میهمانان نوروزی در خوابگاه‌های دانشگاه فردوسی مشهد

به‌منظور رفاه حال همکاران محترم دانشگاهی سایر دانشگاه‌ها ، موسسات آموزش عالی وادارات و سازمان‌های دولتی، دانشگاه فردوسی مشهد در نظر دارد در ایام تعطیلات نوروز سال 1397 (از تاریخ 26 اسفند 1396  لغایت  12 فروردین ماه 1397 )، سوئیت‌های خوابگاه‌های دانشجویی خود را با شرایط ذیل در اختیار همکاران معزز دانشگاهی قرار دهد.

مجتمع خوابگاهی پردیس‌های 5 و 6: به نشانی میدان آزادی، پردیس دانشگاه فردوسی مشهد

شرایط:

1. امکانات رفاهی خوابگاه‌های دانشجویی: سوئیت‌های یک‌خوابه و دوخوابه بدون آسانسور با امکانات رفاهی جدول ذیل:

دو خواب 8 تختخواب، تشک، بالش، ملحفه، موکت، قالی، یخچال، آشپزخانه بدون وسایل طبخ، حمام و سرویس بهداشتی مستقل، پارکینگ

یک خواب 5 تختخواب، تشک، بالش، ملحفه، موکت، قالی، یخچال، آشپزخانه بدون وسایل طبخ، حمام و سرویس بهداشتی مستقل، پارکینگ

1. هزینه اقامت:

- سوئیت‌های یک خوابه از قرار هر شب: یک میلیون و یک‌صد هزار ریال.

- دوخوابه از قرار هر شب:  یک‌میلیون و سیصد هزار ریال

- اقامت در سوئیت‌های مشترک: از قرار هر شب و هر نفر: دویست هزار ریال

1. شماره تماس جهت هماهنگی و رزرو:

- مسئول پذیرش: خانم اکبری

- تلفن ثابت:

38806932-051، همراه و شماره تلگرام: 09151538279، نمابر: 38791061-051

- ساعت تماس: 8 صبح لغایت 17:00 هرروز

- لطفاً پس از هماهنگی تلفنی برای رزرو، وجه اجاره‌بها به‌حساب شماره 425299611 نزد بانک تجارت شعبه دانشگاه فردوسی مشهد واریزشده و تصویر آن از طریق نمابر یا شماره تلگرام مذکور ارسال گردد.

تذکرات مهم:

1. به همراه داشتن اصل فیش واریزی و کارت شناسایی معتبر عکس‌دار هنگام پذیرش الزامی است.
  2. ارسال معرفی‌نامه از دانشگاه یا مؤسسه محل اشتغال به نمابر و یا تلگرام مذکور الزامی است. ضمناً معرفی‌نامه باید شامل تعداد همراهان، تاریخ مراجعه و تاریخ تخلیه باشد.
  3. وجوه پرداختی غیرقابل استرداد می‌باشد و در صورت انصراف عودت داده نخواهد شد.
  4. ساعت تحویل سوئیت‌ها 16 و ساعت تخلیه آن‌ها 12 است.
  5. تهیه غذا و وسیله تردد به عهده میهمانان است.
  6. لوازم شخصی و پخت‌وپز، مواد خوراکی و ... به عهده میهمانان است.

دانشگاه فردوسی مشهد