ارائه خدمات روانشناسی و مشاوره تلفنی رایگان به شهروندان و کادر درمان در دانشگاه فردوسی مشهد

ضمن تبریک بهار ۱۳۹۹ و آرزوی سالی سرشار از سلامتی، نشاط و برکت برای ایرانیان، به اطلاع می رساند دانشگاه فردوسی مشهد در راستای رسالت مسئولیت پذیری اجتماعی خویش و حضور دانشگاهیان در جامعه، با همراهی همکاران هیات علمی، دانشجویان دکتری و دانش آموختگان روانشناسی و مشاوره دانشکده علوم تربیتی و روانشناسی دانشگاه فردوسی مشهد، اقدام به راه اندازی مرکز پاسخگویی تلفنی جهت ارائه خدمات روانشناسی و  مشاوره تلفنی رایگان به شهروندان عزیز نموده است. شهروندان عزیز می توانند هر روزه از ساعت ۸ صبح تا ۱۰ شب با شماره  ۰۵۱۳۸۸۰۵۰۰۰ داخلی 1 مخصوص کارشناسان روانشناسی و داخلی 2 کارشناسان تربیت بدنی تماس و مشکلات خود بویژه در خصوص بیماری کرونا را با همکاران روانشناس مطرح و مشاوره رایگان بگیرند.

همچنین شماره های 38803567 و 38803686 مخصوص پاسخگویی به سوالات روانشناسی ویژه کادر درمان در نظر گرفته شده است که اساتید مربوطه از ساعت 17 الی 22 پاسخگوی عزیزان می باشند.