ابقای مدیر همکاری های علمی و بین المللی و امور دانشجویان غیرایرانی دانشگاه فردوسی مشهد

دکتر محمد کافی رئیس دانشگاه با صدور حکمی دکتر احسان قبول را در سمت مدیر همکاری های علمی و بین المللی و امور دانشجویان غیرایرانی دانشگاه ابقا کرد.

رئیس دانشگاه فردوسی مشهد در این حکم آورده است:

با اهدای سلام،

ضمن آرزوی قبولی طاعات و سپاس از تلاش های جناب عالی در مدیریت همکاری های علمی و بین المللی و نظر به تجارب جناب‌عالی در این حوزه، به موجب این حکم با حفظ وظایف آموزشی و پژوهشی به عنوان مدیر همکاری‌های علمی بین‌المللی و امور دانشجویان غیرایرانی ابقاء می‌شوید. استمرار دیپلماسی علمی دانشگاه در حوزه بین الملل، توجه ویژه به جایگاه کشورهای منطقه در مبادلات علمی، حمایت ویژه از اعضای هیأت علمی تاثیرگذار در حوزه بین الملل، تسهیل فرآیند تبادل دانشجو با دانشگاه های طرف قرارداد، تعامل گسترده با دستگاه های اجرایی همچون وزارت امور خارجه، ساماندهی فرآیند جذب دانشجویان خارجی، کوشش در جذب منابع مالی و مشارکت در طرح های بین المللی و حرکت در مسیر دستیابی به اهداف بین المللی دانشگاه در سند راهبردی از جمله انتظاراتی است که امید دارم همچون گذشته در پیشرفت و پیشبرد آن کوشا باشید. سلامتی، بهروزی و موفقیت جناب عالی را از خداوند منان آرزومندم.

محمد کافی

رئیس دانشگاه