ابقاء دکتر محمد صال مصلحیان در سمت مدیر پژوهشی دانشگاه

دکتر محمد کافی رئیس دانشگاه فردوسی مشهد در حکمی دکتر محمد صال مصلحیان مدیر پژوهشی دانشگاه را به مدت دو سال در سمت خود ابقاء کرد.

متن حکم دکتر کافی بدین شرح می باشد:

جناب آقای دکتر محمدصال مصلحیان

استاد محترم دانشکده علوم ریاضی

با  سلام و احترام،

بر اساس پیشنهاد معاون محترم پژوهش و فناوری و نظر به مراتب تعهد، تجربه و شایستگی‌های جناب‌عالی، به موجب این حکم با حفظ وظایف آموزشی و پژوهشی از تاریخ 1399/9/5 به مدت دو سال به عنوان مدیر پژوهشی دانشگاه ابقا می‌شوید. ضروری است در دانشگاه جامعی چون فردوسی مشهد با وجود تنوع رشته‌ای موجود، بسته‌های حمایتی پژوهشی متناسب با نیازها و  ویژگی‌های هر دانشکده و پژوهشکده تهیه گردد و با کاهش زنجیره فرآیندهای اداری و استفاده از خرد جمعی، زمینه بهره‌وری بیشتر از وقت و انرژی همکاران به نفع انجام پژوهش‌های سودمند و مؤثر فراهم گردد.

نیک آگاهید که نیل به اهداف مندرج در سند راهبردی دانشگاه به طور مستقیم با برون‌دادهای کارآمد پژوهشی میسر است. امیدوارم با استفاده از ظرفیت‌های موجود، به ویژه استادان ارجمند دانشگاه، کارشناسان محترم و خبره و دانشجویان تحصیلات تکمیلی،  در تحقق این مطالبه موفق و پیروز باشید.

دکتر محمد کافی