آخرین مهلت ثبت نام مدرسان مدعو عادی و وابسته نیمسال اول و دوم 98 در سامانه هُم دانشگاه فردوسی مشهد

قابل توجه مدرسان مدعو که در نیمسال اول و دوم 98 تدریس داشته و تا کنون در سامانه هُم ثبت نام ننموده‌اند:

بازه زمانی ثبت نام مدرسان مدعو عادی و وابسته نیمسال اول و دوم 98 در سامانه هُم از تاریخ 30 فروردین 1399 تا 12 اردیبهشت 1399تمدید می‌شود. خواهشمنداست قبل از ورود به سامانه، ”شیوه نامه آموزش مشترک و مستقل مدرسان مدعو“ همچنین ”آیین نامه مدرسان مدعو وابسته“ را به دقت مطالعه و در صورت دارا بودن شرایط مذکور، ارسال درخواست نمایید ضمناً با توجه به لینک شدن سامانه هُم به آموزانه مدرسان، در صورت عدم ثبت نام در سامانه، پرداخت آموزانه صورت نخواهد گرفت. همچنین یادآور می‌شود با توجه به الزامی بودن گذراندن دوره ارتقای شایستگی تدریس برای کلیه مدرسان مدعو، مدرسانی که تا کنون موفق به گذراندن دوره مذکور نشده‌اند جهت اطلاع از زمان و نحوه‌ی برگزاری دوره‌ها با شماره داخلی 2388 - کارشناس کالج تماس حاصل نمایید.

همچنین در راستای تحقق اهداف کلان آموزشی دانشگاه فردوسی مشهد و ارتقای سطح کیفی آموزش، دکتر رضا پیش قدم، معاون‌ آموزشی دانشگاه فردوسی مشهد اعلام کرد: بر اساس مصوبه اخیر هیأت رئیسه دانشگاه، از این پس ارائه طرح درس برای مدرسان مدعو دانشگاه فردوسی مشهد نیز الزامی می‌باشد.

مشاهده کامل اطلاعیه معاونت آموزشی و آموزش ثبت نام

سامانه هم