کسب موفقیت دانشجویان دانشگاه فردوسی مشهد در مسابقات جهانی ریاضی

مسابقات بین المللی دانشجویی ریاضی از سال ۱۹۹۴ میلادی هر سال توسط UCL  برگزار می شود و جمعی از برترین دانشجویان در آن شرکت می کنند.

امسال با توجه به شرایط به وجود آمده و شیوع ویروس کرونا این مسابقات به صورت برخط  برگزار شد. دانشکده علوم ریاضی با معرفی دو تیم چهار نفره از دانشجویان برگزیده دانشکده، در این مسابقات شرکت کرد.

اعضای تیم های شرکت کننده دانشگاه را فاطمه علی میرزایی، سحر بخشنده نژاد و الیکا تیموری، فرحان اقنوم، عماد ایزدی فر، امیر حسین اسگندانی، احسان کفشدار گوهرشادی و عرفان علیان نژادی تشکیل دادند.

و در پایان با تلاش خود دانشجویان و زحمات همکاران مرتبط با آماده سازی دانشجویان برای مسابقات ریاضی، سحر بخشنده نژاد و امیر حسین اسگندانی موفق به کسب جایزه سوم (third prize) این مسابقات شدند. همچنین عرفان علیان نژادی و  احسان کفشدار گوهرشادی، فاطمه علی میرزایی و الیکا تیموری موفق به کسب دیپلم افتخار (honourable mention) شدند که با توجه به سطح بسیار بالای مسابقات نتیجه ای بسیار خوب برای ایشان تلقی می شود.

یادآور می شود شرکت دانشجویان در این مسابقات با پشتیبانی دفتر شهاب دانشگاه و دانشکده علوم ریاضی انجام شده است.