به گزارش روابط عمومی معاونت فرهنگی اجتماعی و دانشجویی دانشگاه، کلاسهای آموزش بهداشت ویژه کارکنان و شاغلین در آشپزخانه مرکزی فجر، سالن های غذا خوری، مراکز رفاهی درشعب دوگانه، مهمانسرای دانشگاه و نانوائی پردیس در محل سالن آمفی تئاتر مهمانسرای دانشگاه فردوسی مشهد برگزار گردید.
در این دوره کلیه شرکت کنندگان با هدف فراگیری بهداشت فردی و بهداشت موادغذایی، با اصول اساسی و موازین بهداشت فردی، بهداشت محیط و ابزار کار، راههای آلودگی موادغذایی و شیوه های پیشگیری از آن، نحوه صحیح نگهداری مواد اولیه و سلامت طبخ و توزیع غذا و نان آشنا شدند.
لازم به ذکر است هدف از برگزاری این دوره آموزشی ارتقاء سطح آگاهی پرسنل این واحدها می باشد.