حضور رئیس دانشگاه فردوسی مشهد به همراه هیاتی از وزارت عتف در سوریه

دکتر احد ضابط رئیس دانشگاه فردوسی مشهد به همراه هیاتی از وزارت علوم ، تحقیقات و فناوری به منظور گسترش همکاری های علمی و دانشگاهی از دانشگاه ها و مراکز علمی کشور سوریه بازدید به عمل آورد.

این هیات که متشکل از معاونان وزرای علوم تحقیقات فناوری و بهداشت درمان و آموزش پزشکی به همراه رؤسای دانشگاه‌های فردوسی مشهد، دانشگاه اصفهان، دانشگاه علامه طباطبایی و دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره) قزوین در یکصدمین سال تأسیس دانشگاه دمشق با حضور در دفتر ریاست دانشگاه ضمن تبریک به رئیس، معاونان و اساتید این دانشگاه راه‌های همکاری بمنظور ارتقای سطح علمی پژوهشی دانشگاهی دو کشور را بررسی کردند.

گفتگو در زمینه اعزام دانشجو و همکاری با دانشگاه های سوریه و عزم جدی دو طرف برای تبادل استاد و دانشجو و اجرای همکاری‌های مشترک علمی و آموزشی از جمله دستاوردهای این سفر بود.

محمد اسامه الجبان رئیس دانشگاه دمشق نیز  در این دیدار ضمن تشکر از حضور هیأت دانشگاهی کشورمان گفت: دانشگاه دمشق با قدمت یکصد ساله مورد تأیید علمی دانشگاه‌های معتبر منطقه و جهان است و پیش از این نیز با دانشگاه‌های جمهوری اسلامی همکاری‌های فراوانی در زمینه تبادل استاد و دانشجو و رشته‌های مشترک علمی داشته است.

پس از این دیدار هیأت کشورمان با حضور در رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران با دانشجویان و فارسی آموزان تحصیل کرده در دانشگاه‌های ایرانی دیدار و گفتو گو کرده و پس از شنیدن نظرات آنان ، مسائل مطرح شده توسط  دانشجویان را بررسی کردند.

پس از آن در ادامه این سفر هیات اعزامی دانشگاهی جمهوری اسلامی ایران در دانشگاه های حلب و البعث در حمص نیز حضور یافتند. دکتر ضابط در دیدار با رئیس دانشگاه حلب از وی برای حضور در دانشگاه فردوسی مشهد دعوت به عمل آورد.

زیارت حرم حضرت زینب (س) و حرم مطهر حضرت رقیه (س)، دیدار با نماینده مقام معظم رهبری در سوریه ، دیدار از دانشگاه جامعه المصطفی دمشق، از دیگر برنامه‌های این گروه علمی دانشگاهی بود.

photo_2023-06-17_06-56-13

photo_2023-06-17_06-56-22