برگزاری مراسم تجلیل از کارمندان منتخب دانشگاه فردوسی مشهد و گرامیداشت هفته دولت و روز کارمند

مراسم تجلیل از کارمندان منتخب دانشگاه فردوسی مشهد و گرامیداشت هفته دولت و روز کارمند با حضور دکتر محمد کافی رئیس دانشگاه، دکتر حسین انصاری معاون اداری و مالی دانشگاه، دکتر عبداله رادمرد رئیس دانشکده ادبیات و علوم انسانی، دکتر عادل سپهر مدیر دفتر ریاست و روابط عمومی، مهندس ساقی مدیر رفاه و سلامت دانشجویان و کارمندان منتخب دانشگاه در روز چهارشنبه 5 شهریورماه 1399 در محل سالن شورا سازمان مرکزی برگزار شد.

در این مراسم دکتر کافی ضمن گرامیداشت هفته دولت و یاد و خاطره شهیدان رجایی و باهنر و تبریک روز کارمند گفت: دانشگاه فردوسی مشهد با تلاش و کوشش همکاران عزیز، توانسته در رتبه دوم در بین دانشگاه های جامع کشور و چهارصد و هفتادم در میان دانشگاه های جهان قرار بگیرد. ما تنها دانشگاه در بین دانشگاه های اول کشور هستیم که تصمیماتی که در شرایط کرونا گرفته شد را دقیق اجرا کردیم و این مهم مدیون تلاش های شما کارمندان عزیز است. دانشگاه فردوسی مشهد دارای ظرفیت های درونی بالایی است که باید برای رفاه و حل مشکلات همکاران از آنها استفاده کرد. دکترکافی در اخر ضمن تشکر و قدردانی، برای خانواده بزرگ دانشگاه فردوسی مشهد آرزوی سلامتی و موفقیت روزافزون کرد.

در ادامه دکتر انصاری و مهندس ساقی در خصوص جایگاه کارمندان در اداره امور کشور و دانشگاه و همچنین درباره فرآیند انتخاب کارکنان نمونه توضیحاتی ارائه کردند.

در خاتمه برنامه از خانم ها الهام برومند، شیرین پوریان، مریم جونیاس، حمیده دلیری، زهره شیخ، سمیه صدرا، مریم طلوع شیخ زاده یزدی، زهره عابدانی قهوه چی، زهره عباسی، اکرم غنچه، معصومه کربلایی نجف تبریزی، پروین مهاجرنیا، مهین هاشمی و آقایان رضا احمدی، مجید ارزی، رضا امینی مطلق، ابراهیم آراسته، قاسم پورادیبی، رضا تاتاری، علی جهان، رضا حجی زاده، حسین زارع اربابی، محمدمهدی صفائی، صالح صفائی، مهدی علیزاده یزدی، علی فرخی، مجید قدوسی، علیرضا قناد کافی، علی ملکی، سید حسین موسوی، مهدی مولودیان، جعفر نداف شرق، محمدرضا نداف شرقی، خواجه علی نقدی دولو، علی اکبر واحدیان بوران و محمد باقر یغمایی با اهدا لوح و هدیه قدردانی شد.

مشاهده بقیه تصاویر مراسم

آلبوم شماره یک