به گزارش روابط عمومی دانشگاه فردوسی مشهد و به نقل از مجتمع آموزش عالی گناباد، دکتر محمد کافی رئیس دانشگاه فردوسی مشهد و دبیر هیات امنای دانشگاههای استان خراسان رضوی از مجتمع آموزش عالی گناباد بازدید نمود و با اعضای هیات علمی وکارکنان این مجتمع گفتگو کرد.
در این بازدید که با برگزاری دو نشست صمیمانه با کارکنان و اعضای هیات علمی نیز همراه بود، دکتر محمد کافی رئیس دانشگاه فردوسی مشهد ضمن تبریک دهه کرامت اظهار نمود: در استان خراسان رضوی شبکه جامع دانشگاههای استان وجود دارد که مجتمع آموزش عالی گناباد یکی از اعضای آن است.
دکتر محمد کافی ضمن ابراز خرسندی از حضور در این دانشگاه گفت چنانچه مسالهای باشد که از طریق دانشگاه فردوسی مشهد قابل پیگیری در سطح وزارتخانه، شخص وزیر محترم یا قائم مقام ایشان باشد تلاش خواهم کرد و مشکلات را در وزارتخانه پیگیری خواهم کرد.
رئیس دانشگاه فردوسی مشهد در پاسخ به مطالبات اعضای هیات علمی مبنی بر تغییر نام مجتمع آموزش عالی به دانشگاه گناباد و همچنین ایجاد مقطع تحصیلات تکمیلی با توجه به استعداد این مجموعه گفت، همانطور که میدانید سرنوشت علمی یک عضو هیات علمی به نام دانشگاهی که با آن کار میکند وابسته است و خواسته شما قابل بررسی است و افزود: در خصوص تغییر نام و ایجاد مقاطع تحصیلات تکمیلی بایستی شورای گسترش آموزش عالی را متقاعد نمود اما بنده به عنوان یک پشتیبان حتما این مساله را که دغدغه شما هست پیگیری خواهم نمود.
دکتر محمد کافی ادامه داد: اینکه فارغ التحصیلان مجتمع آموزش عالی گناباد در دانشگاه های سطح یک کشور در مقطع ارشد پذیرفته می شوند نشان از عزم والای این دانشگاه جهت طی کردن قله های ترقی دارد.
رئیس دانشگاه فردوسی مشهد در جمع اعضای هیات علمی مجتمع آموزش عالی گناباد نیز اظهار نمود: نقش دانشگاه در آموزش و انتقال دانش روشن است اما در تولید دانش و بویژه کاربست آن در جامعه باید تلاش بیشتری شود. اینجاست که جامعه میتواند ضریب تاثیر دانشگاه را واضح تر مشاهده نماید.
دکتر محمد کافی در نشست کوتاهی نیز که با کارکنان مجتمع آموزش عالی گناباد داشت عنوان کرد یکی از ارکان اصلی دانشگاه، کارکنان و کارشناسان هستند. وی پیشرفت یک دانشگاه را تاثیر بسیار زیاد کارکنان خوب آن دانست، زیرا بار اجرایی دانشگاه به دوش آنان است.
دکتر حسین نجاری رئیس مجتمع آموزش عالی گناباد نیز ضمن تشکر از دکتر محمد کافی رئیس دانشگاه فردوسی مشهد برای پذیرفتن دعوت مجتمع آموزش عالی گناباد و حضور در این مجتمع تاکید کرد: تغییر عنوان نام دانشگاه علاوه بر خواسته اعضای هیات علمی و کارکنان، خواسته دانشجویان است که میتواند تاثیر مثبتی بر توسعه دانشگاه داشته باشد.
گفتنی است در این جلسه رییس مرکز فنی و حرفه ای علامه بهلول گناباد نیز گزارشی از ارتباط دانشگاه با این مرکز ارائه نمود و اعضای هیات علمی این مرکز نیز به بیان دغدغههای خود پرداختند.
مجتمع آموزش عالی گناباد در حال حاضر با بیش از 2100 دانشجو و 50 عضو هیات علمی و همین تعداد عضو غیر هیات علمی و سه دانشکده مصوب در 24 رشته تحصیلی در راستای گسترش اموزش عالی کشور فعالیت میکند.