امکان عرضه یکی از تولیدات دانشگاه به دانشگاهیان

ارسال شده در تاریخ :

به
گزارش روابط عمومی دانشگاه فردوسی مشهد، دانشکده کشاورزی اقدام به عرضه شیر تولیدی
این دانشکده در بین دانشگاهیان نموده است.


خانم
خدابنده، کارشناس ارشد دانشکده کشاورزی در خصوص هدف از انجام این اقدام گفت: دانشگاه
در نتیجه فعالیت آموزشی و پژوهشی در مرکز تحقیقات گاو شیری روزانه 5 تن شیر تولید
می کند که این شیر جزو شیرهای با کیفیت تولیدی استان محسوب می شود.


وی
با اشاره به اینکه دانشگاه به دنبال ایجاد یک فرصت برای استفاده از این غذای کامل
و سالم برای دانشگاهیان است، اظهار کرد: از آنجایی که تولید این شیر با نظارت
دانشگاه فردوسی مشهد و اعضای هیأت علمی گروه علوم دامی دانشگاه انجام می شود، از
استانداردهای لازم برخوردار است.


کارشناس
ارشد دانشکده کشاورزی با اعلام اینکه این شیر فاقد هرگونه ماده افزودنی است، به همکاران
و خصوصا دانشجویان که فعالیت های پژوهشی و آموزشی دارند توصیه کرد استفاده از شیر
سالم را در برنامه غذایی خود جای دهند.


وی
با بیان اینکه زمان توزیع شیر، روزهای شنبه در نظر گرفته شده است، گفت: در صورت
استقبال همکاران و دانشجویان امکان افزایش تعداد روزهای توزیع در هفته نیز وجود
دارد.


خانم
خدابنده با اشاره به اینکه برای عرضه شیر محلی در محوطه دانشکده کشاورزی در نظر
گرفته شده است، اظهار کرد: این مکان در دانشکده کشاورزی، جنب گلخانه تحقیقاتی و
مقابل ساختمان اداری قرار داده شده است.


وی
با اعلام افزایش ساعت توزیع شیر در هفته های آینده، گفت: با همکاری اداره خدمات
دانشکده کشاورزی ، توزیع روزهای شنبه از ساعت 14
الی 15:30 انجام خواهد گرفت.


لازم
به ذکر است امکان پاستوریزاسیون و بسته بندی شیر خام تولیدی مرکز تحقیقات گاو شیری
دانشگاه با هماهنگی با یکی از شرکت های خریدار شیر خام این مرکز(دارای نشان
استاندارد و سیب سلامت)، فراهم شده و کلیه دانشگاهیان (کارکنان، اعضای هیأت علمی و
دانشجویان) می توانند هر هفته طی روزهای دوشنبه از ساعت 7 صبح لغایت ساعت 24 روز
جمعه  با مراجعه به پرتال اعضا (پویا) منوی رفاهی و و زیر منوی خرید محصولات
کشاورزی نسبت به ثبت سفارش و پرداخت وجه تعداد پاکت شیر پاستوریزه پر چرب مورد
نیاز خود اقدام نمایند.

آخرین اخبار