افتتاح نمایشگاه دستاوردهای پژوهش استان با حضور سرپرست دانشگاه فردوسی

نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناوری و فن بازار  با حضور معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی استاندار خراسان رضوی، سرپرست دانشگاه فردوسی مشهد، شهردار مشهد و تعدادی از روسای دانشگاه‌ها و مراکز پژوهشی استان، عصر روز دوشنبه 14 آذر ماه 1401  در محل نمایشگاه‌ بین‌المللی مشهد افتتاح شد.

در این نمایشگاه که به مناسبت هفته‌ی پژوهش برگزار شده است، شرکت‌های دانش‌بنیان آخرین دستاوردهای پژوهشی و فناوری خود را به نمایش گذاشته‌اند که ۳۸ غرفه آن مربوط به دانشگاه فردوسی مشهد است.

دکتر ضابط سرپرست دانشگاه در حاشیه افتتاح این نمایشگاه از غرفه‌های شرکت‌های مراکز رشد دانشگاه فردوسی مشهد و غرفه دانشکده علوم اداری و اقتصادی دانشگاه بازدید به عمل آورد.

در این مراسم از دستگاه فن‌چیلر ترکیبی هوشمند با فناوری آنتی با‌کتریال که توسط یکی از شرکت‌های دانش‌بنیان دانشگاه فردوسی مشهد بومی‌سازی شده است رونمایی شد.

گفتنی است این نمایشگاه تا روز 16 آذرماه از ساعت 10 الی 19 به روی بازدیدکنندگان باز است.

خبر از زهرا سلیمی

عکس از محمدعلی عبدی زاده