آشنایی با آموزش مجازی

پیرو مصوبه شورای دانشگاه درخصوص ادامه فعالیت های آموزشی به صورت مجازی جهت تامین سلامت دانشجویان، همکاران محترم هیأت علمی می توانند با ورود به صفحه مرکز آموزش های الکترونیکی (مجازی) دانشگاه، ضمن دریافت محتوی آموزشی استفاده از سامانه، دروس مرتبط را جهت استفاده دانشجویان بارگذاری نمایند.

ارائه خدمات آموزشی از سوی مرکز آموزش های الکترونیکی به شرح ذیل می باشند:

اساتید محترم می توانند جهت برگزاری کلاسها به صورت مجازی به دو شیوه ذیل عمل نمایند:

1- تهیه محتوا به صورت آفلاین شامل موارد زیر :

الف) ضبط صدا بر روی اسلایدها با استفاده از نرم افزاری مانند  ispring، ضبط صفحه کامپیوتر (با نرم افزاری مانند BB flash back ) و یا ضبط ساده صدا و یا ضبط صدا و تصویر با نرم افزارهای معرفی شده و مرتبط.

ب) ایجاد درس در سامانه  vu.um.ac.ir

ج) قراردادن انواع محتوای تهیه شده با روشهای فوق  برروی سامانه vu

د) ثبت نام دانشجویان در درس مربوطه

ه) پاسخ به سوالات دانشجویان و ارتباط با آنان از طریق شبکه های مجازی مجاز

2- برگزاری کلاسها به صورت آنلاین:

الف) ارسال درخواست شامل نام دروس در نامه اتوماسیونی به مرکز آموزش الکترونیکی جهت ایجاد لینک کلاس آنلاین مربوطه

ب) ورود به کلاس آنلاین با لینک اعلام شده توسط مرکز آموزش الکترونیکی در ساعت مقرر و برگزاری کلاس به صورت آنلاین

شایان ذکر است اساتید و دانشجویان محترم می توانند جهت مشاهده راهنماهای لازم جهت انجام موارد فوق به آدرس ذیل مراجعه فرمایند و فیلم های ضبط شده را مشاهده و دانلود نمایند. همچنین در صفحه درس و بخش “معرفی درس”، لینک نرم افزارهای مورد نیاز قرارداده شده است

در صورت نیاز به راهنمایی بیشتر به همکاران کارشناس رایانه دانشکده ها مراجعه نمایند.

ورود به صفحه آموزشهای الکترونیکی دانشگاه فردوسی مشهد