برگزاری دوره آموزشی کاربردهای هوش مصنوعی در آموزش ویژه اعضای هیئت علمی

به همت معاونت آموزشی دانشگاه و با هدف بهره‌مندی هرچه بیشتر اعضای هیئت علمی از هوش مصنوعی در فرآیندهای یاددهی و یادگیری، دوره آموزشی «کاربردهای هوش مصنوعی در آموزش» با حضور بیش از 65 نفر از اعضای هیئت علمی دانشگاه در روزهای 12 و 13 اردیبهشت‌ماه 1403 با موضوعات "مبانی نظری هوش مصنوعی و آموزش" و "کاربردهای هوش مصنوعی در آموزش" در سالن شورای سازمان مرکزی دانشگاه برگزار شد.

در روز اول مدرسان دوره، دکتر قادری و دکتر علی‌پور حافظی، اعضای هیئت علمی دانشگاه علامه طباطبایی به بررسی تاریخچه ظهور هوش مصنوعی، منطق عملکرد و مؤلفه‌های کلیدی هوش مصنوعی، چت GPT و قابلیت‌ها و کاربردهای آن، اصول اساسی مهندسی پرامت و چالش‌های چت GPT در آموزش پرداختند.

در روز دوم این دوره، نرم‌افزارهای هوش مصنوعی در تولید محتوا، تدوین طرح درس توسط مدرسان دوره، معرفی و کار با چت GPT و موارد مرتبط توسط شرکت‌کنندگان به‌صورت عملی و کاربردی انجام شد.