کنترل استرس و جلوگیری از شیوع ویروس کرونا در گفتگو با رئیس مرکز مشاوره و توانمندسازی دانشجویان دانشگاه فردوسی مشهد

با توجه به شیوع کرونا در کشور و اینکه سیستم ایمنی ارتباط مستقیم با گسترش این بیماری دارد، مرکز مشاوره و توانمندسازی دانشجویان دانشگاه فردوسی مشهد، برای حفظ سلامت دانشجویان، با شعار مراقبت از خود و دیگران در این شرایط، خدمات خود را جهت مدیریت فضای روانی و روحی دانشجویان و سایر مراجعه‌کنندگان به‌صورت مشاوره و گفتگوی غیرحضوری، آنلاین و تلفنی برای مراجعین انجام می‌دهد.

روابط عمومی معاونت فاد در همین زمینه گفتگویی با دکتر غفاری رئیس مرکز مشاوره و توانمندسازی دانشجویان دانشگاه فردوسی مشهد انجام داده است که حاصل این گفتگو در زیر درج‌شده است:

لطفاً فعالیت‌های مرکز مشاوره و توانمندسازی دانشجویان دانشگاه را توضیح دهید؟

شادی و نشاط به‌عنوان یکی از هیجانات مثبت، نقش تعیین‌کننده‌ای در تأمین سلامت فرد و جامعه دارد. افزایش نشاط در دانشگاه برای ارتقا سلامت، به‌منظور توانمندسازی دانشجویان ضروری می‌باشد و مرکز مشاوره و توانمندسازی دانشجویان دانشگاه فردوسی مشهد باهدف افزایش حمایت روانی- اجتماعی از دانشجویان و افزایش اعتمادبه‌نفس آنان با اجرای طرح‌هایی از قبیل طرح خدا قوت در محل سراهای دانشجویی در هفته‌های پایانی نیمسال تحصیلی و ایام برگزاری امتحانات، برگزاری کارگاه و دوره‌های آموزشی همچنین برگزاری همایش منطقه‌ای کانون‌های دانشجویی همیاران سلامت روان برای دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی منطقه 9 کشور و برگزاری جلسات مشاوره برای کلیه مراجعه‌کنندگان به این مرکز تلاش خود را برای کاهش استرس و اضطراب انجام داده است.

با توجه به شیوع کرونا در کشور مرکز مشاوره و توانمندسازی دانشجویان دانشگاه چه اقداماتی انجام داده است؟

با توجه به شیوع کرونا در کشور و اینکه سیستم ایمنی ارتباط مستقیم با گسترش این بیماری دارد و استرس و اضطراب باعث تضعیف سیستم ایمنی می‌شود و بیماری را توسعه می‌دهد، مرکز مشاوره و توانمندسازی دانشجویان دانشگاه فردوسی مشهد، برای حفظ سلامت دانشجویان و مشاورین، با شعار مراقبت از خود و دیگران در این شرایط البته بدون استرس و نگرانی، اولویت خدمات خود را جهت مدیریت فضای روانی و روحی دانشجویان و سایر مراجعه‌کنندگان به‌منظور حفظ آرامش و دوری از استرس از ابتدای شروع ویروس کرونا به‌صورت مشاوره و گفتگوی غیرحضوری، آنلاین و تلفنی به مراجعین رائه می‌دهد.

از دیگر اقدامات این مرکز درج مطالبی در جهت کاهش استرس و مدیریت اضطراب در فضای مجازی برای استفاده علاقه‌مندان می‌باشد.

مراجعین می‌توانند برای هماهنگی با شماره تلفن ۳۸۸۰۶۹۱۴-۳۸۸۰۶۹۱۹ تماس بگیرند.

لازم به ذکر است در مواقعی که ضرورت ایجاب کند مسئولان مرکز مشاوره و توانمندسازی دانشجویان دانشگاه اقدام به برگزاری جلسات مشاوره حضوری در جهت کاهش استرس و اضطراب می‌نمایند.