پیام دکتر پیش قدم معاون آموزشی دانشگاه فردوسی مشهد به مناسبت سال تحصیلی جدید

کسی کو به دانش توانگر بود

زگفتار و کردار بهتر بود   (فردوسی)

مهر، آغاز تحولی دوباره، یادآور شور، شعف، جوشش و کوشش آموزندگان دانش و پرورندگان بینش است. مفتخرم اعلام کنم که دانشگاه بزرگ فردوسی مشهد به عنوان یکی از دانشگاه‎های افتخارآفرین و سطح یک کشور همچون گذشته زمینه فعالیت و پویایی شما را فراهم نموده و همواره پشتیبان و قدردان زحمات و تلاش‎های بی دریغ شما عزیزان بوده و هست. سالی که گذشت این دانشگاه شاهد افتخارآفرینی استادان و دانشجویان خود در عرصه‎های آموزش، پژوهش و جشنواره‎های علمی و ورزشی در سطح ملی و بین‎المللی بوده است. بی شک کسب این موفقیت‎ها بدون برنامه‎ریزی و فعالیت‎های خستگی ناپذیر محقق نشده است که جای بسی تقدیر دارد.

امیدوارم سال تحصیلی 98-97 را با عشق، امید و انگیزه مضاعف آغاز نمایید و برای تحقق آرمان‎ها و اهداف بلند دانشگاه گام‎های موثر برداشته تا بتوانیم نقش خود را به عنوان دانشگاه تاثیرگذار ایفا نموده و‌گره گشای مشکلات جامعه باشیم.

در پایان برای همه استادان فرهیخته، کارمندان دلسوز و دانشجویان پر نشاط و امید دانشگاه سبز خودمان آرزوی توفیق، سلامتی و سرفرازی از ایزد منان دارم.

ارسال کننده : کتابداری