پیام تبریک معاون فرهنگی اجتماعی و دانشجویی دانشگاه به مناسبت هفته دولت و روز کارمند

دکتر حمید رضا طاهری معاون فرهنگی اجتماعی و دانشجویی دانشگاه  فردوسی مشهد با گرامیداشت سالروز شهادت شهیدان رجایی و باهنر، فرارسیدن هفته دولت و روز کارمند را به کارکنان خدوم و متعهد خانواده بزرگ این دانشگاه  تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی معاونت فرهنگی اجتماعی و دانشجویی دانشگاه متن پیام بدین شرح می باشد:

بسم الله الرحمن الرحیم

هفته اول شهریور ماه که با نام و یاد شهیدان والا مقام رجایی و باهنر مزین  و هفته دولت نامگذاری شده همچنین  چهارم شهریور ماه که به نام روز کارمند است و یادآور ارزش نهادن به تلاش های  قشر عظیمی از جامعه و انسان های شایسته است را به همه کارکنان خدوم و متعهد دانشگاه بزرگ فردوسی مشهد تبریک می گویم.

امیدوارم با توکل به خداوند متعال، مسئولیت‌پذیری و همراهی همه اعضای خانواده بزرگ دانشگاه فردوسی مشهد بتوانیم در راستای ارتقای فعالیت‌های آموزشی ، پژوهشی و فرهنگی دانشگاه  گام‌های موثری برداریم.

اینجانب ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای دولت، شهیدان رجایی و باهنر و تبریک هفته دولت و  روز کارمند، برای یکایک همکاران خود در خانواده بزرگ دانشگاه فردوسی مشهد  آرزوی سعادت و سلامت دارم  و موفقیت آنان را از خداوند بزرگ خواستارم.

دکتر حمید رضا طاهری

معاون فرهنگی اجتماعی و دانشجویی دانشگاه