همایش پیاده روی همزمان با دومین سالگرد شهادت سردار سپهبد حاج قاسم سلیمانی، در دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد

همزمان با دومین سالگرد شهادت سردار سپهبد حاج قاسم سلیمانی، همایش پیاده روی به منظور بزرگداشت یاد و خاطره این شهید والا مقام در دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی مدیریت تربیت بدنی، در این مراسم که به همت این مدیریت و همکاری نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه برگزار گردید، حدود ۸۰ نفر از خانواده دانشگاه فردوسی مشهد و تعدادی از اعضای دانشگاه فرهنگیان مشهد حضور داشتند.

در پایان شرکت کنندگان در مزار شهدای گمنام دانشگاه گرد هم آمدند و به آرمان شهیدان ادای احترام کردند. در ادامه حجت الاسلام حسینی مطلق رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه فردوسی مشهد و دکتر معظمی مدیر تربیت بدنی دانشگاه و رئیس دانشکده علوم ورزشی به سخنرانی پرداختند.

در پایان به قید قرعه هدایایی نفیس به شرکت کنندگان اهدا شد.