هفته سلامت روان با شعار سلامت روان نوجوانان و جوانان: جهان در حال تغییر

هفته سلامت روان امسال با شعار سلامت روان نوجوانان و جوانان: جهان در حال تغییر» آغازشده است. دوره نوجوانی و جوانی دوره مهمی از تحول است که تغییرات اساسی و چشمگیری در جسم، روان و فکر فرد اتفاق می افتد و او را برای ورود به دنیای بزرگ‌سالی و پذیرش تعهدات و مسئولیت‌ها آماده می‌سازد. این تغییرات در بافت خانواده و جامعه رخ می‌دهد و می‌تواند تأثیرات روان‌شناختی بر نوجوان بگذارد. همواره مشکلات چون بزهکاری، خشونت و مصرف مواد سلامت روان نوجوان و جوان را تهدید می‌نموده است. تغییرات سریع جامعه و دگرگونی در سبک‌های زندگی، تحول فضاهای اجتماعی از مسائل مهم زندگی امروز است که تأثیرات بر سلامت روان نوجوان و جوان دارد. به گزارش سازمان ملل امسال از هر پنج جوان یک نفر مشکل سلامت روان را تجربه خواهد کرد. نیمی از مشکلات سلامت روان از سن 14 سالگی آغاز می‌شود. وقتی نوجوانان و جوانان استقلال بیشتری کسب می‌کنند، تصمیم‌گیری آن‌ها درزمینهٔ تندرستی و زمینه‌های دیگر مهم می‌شوند. ازاین‌روی هر یک از روزهای هفته سلامت روان در راستای مسائلی که نوجوان و جوان مواجه است نام‌گذاری شده است.

چهارشنبه 18 مهر نقش شادی و نشاط در سلامت روان جوانان و نوجوانان

پنجشنبه 19 مهر تأثیر فضای مجازی بر سلامت روان جوانان و نوجوانان

جمعه 20 مهر خانواده و سلامت روان جوانان و نوجوانان

شنبه 21 مهر تاب‌آوری جوانان، نوجوانان و سلامت روان

یکشنبه 22 مهر نقش محیط‌های آموزشی بر سلامت روان جوانان و نوجوانان

دوشنبه 23 مهر تأثیر خود مراقبتی بر سلامت روان جوانان و نوجوانان

سه‌شنبه 24 مهر سبک زندگی سالم جوانان، نوجوانان و سلامت روان

مرکز مشاوره و توانمندسازی دانشجویان دانشگاه فردوسی مشهد با این اعتقاد که باوجود چالش‌ها هنوز هم بخش عظیمی از وضعیت سلامت روان قابل‌پیشگیری و درمان است، هفته سلامت روان سال 1397 را به عموم دانشگاهیان و به‌ویژه به دانشجویان تبریک عرض می‌نماید و آماده ارائه خدمات به دانشجویان گرامی است. خدمات ارائه‌شده به‌صورت انفرادی و گروهی درزمینهٔ مسائل ارتباطی دانشجویان، ازدواج و خانواده، مشکلات مقابله با استرس‌های روزمره و رویدادهای ناگوار و مشکلات تحصیلی بوده است. لازم به ذکر است که هم‌اکنون طرح پایش سلامت روان دانشجویان ورودی جدید در مرکز حال اجراست.

مرکز مشاوره و توانمندسازی دانشجویی دانشگاه فردوسی مشهد

salamat9771