نشست صمیمی مدیران ادواری امور دانشجویی دانشگاه فردوسی مشهد

به گزارش روابط عمومی معاونت فرهنگی اجتماعی و دانشجویی دانشگاه، نشست صمیمی مدیران ادواری امور دانشجویی دانشگاه فردوسی مشهد با هدف بررسی مسائل دانشجویی و استفاده از نظرات و پیشنهادات مدیران این حوزه در دفتر مدیریت رفاه و سلامت دانشجویان دانشگاه فردوسی مشهد برگزار گردید.

در این نشست دکتر ساداتی مدیر رفاه و سلامت دانشجویان دانشگاه، ضمن خیرمقدم به اعضای حاضر در جلسه گفت: امیدواریم این نشست ها تداوم داشته باشد.

سپس دکتر همایونی فر، دکتر شریف، پسند، دکتر مهر آیین، دکتر فرهادیان، مهندس ساقی، دکتر شاهسونی و دکتر سالاری که در سال های قبل به عنوان مدیر امور دانشجویی دانشگاه عهده دار این مسئولیت بودند، ضمن تبریک اعیاد شعبانیه، با تقدیر از پیگیری‌ و زحمات کارکنان مجموعه‌ حوزه معاونت فرهنگی، اجتماعی و دانشجویی دانشگاه، تجربه، پیشنهاد و نظرات خود را پیرامون امکانات رفاهی و خوابگاه‌ ها و مسائل تغذیه‌ بیان نمودند.