نشست صمیمانه سرپرست دانشگاه فردوسی مشهد با دبیران کانون های فرهنگی و هنری دانشگاه

به گزارش روابط عمومی معاونت فرهنگی اجتماعی و دانشجویی دانشگاه، در ادامه نشست و گفتگوی سرپرست دانشگاه فردوسی مشهد با تشکل های دانشجویی دانشگاه، روز دوشنبه 23 اسفند ماه 1400 دبیران کانون های فرهنگی و هنری دانشگاه در سالن شورای سازمان مرکزی با دکتر احد ضابط رئیس دانشگاه فردوسی مشهد دیدار و گفتگو کردند.

در این نشست علاوه بر رئیس دانشگاه، دکتر حمیدرضا طاهری معاون فرهنگی، اجتماعی و دانشجویی، دکتر سید حسین سید موسوی مدیر دفتر ریاست و روابط عمومی و دکتر کرمانی مدیر فرهنگی و فعالیت های داوطلبانه دانشگاه نیز حضور داشتند.

در طی نشست دبیران کانون های فرهنگی و هنری دانشگاه گزارشی از فعالیت ها و اقدامات خود در سال جاری را ارائه و برنامه های پیش بینی شده هر کانون برای سال آینده را توضیح دادند. همچنین دبیران کانون های فرهنگی و هنری سوالات و دیدگاه های خود را مطرح کرده و دکتر ضابط به سوالات ایشان پاسخ داد.

لازم به ذکر است 6 کانون در حوزه مذهبی، 3 کانون در حوزه فرهنگی، 10 کانون در حوزه اجتماعی و 5 کانون در حوزه هنری در دانشگاه فردوسی مشهد فعال می باشند.

club14002

club14003