نشست اعضای شورای امر به معروف و نهی از منکر دانشگاه فردوسی مشهد با کارگروه‌های امر به معروف دانشکده‌ها، پژوهشکده‌ها و سراهای دانشجویی برگزار شد

به گزارش روابط عمومی معاونت فرهنگی اجتماعی و دانشجویی دانشگاه، نشست اعضای شورای امر به معروف و نهی از منکر دانشگاه فردوسی مشهد با حضور دکتر احد ضابط سرپرست دانشگاه، دکتر ابوالفضل غفاری معاون فرهنگی اجتماعی و دانشجویی، باغبان معاون اجتماعی و مطالبه گری ستاد احیای امر به معروف استان، دکتر اصغری نکاح مدیر فرهنگی و فعالیت های داوطلبانه ، دکتر سید موسوی مدیر دفتر ریاست و روابط عمومی و سایر  اعضای شورای امر به‌معروف دانشگاه با رؤسا و اعضای کارگروه‌های امر به معروف، روز یکشنبه 13 شهریور 1401 در تالار اجتماعات دانشکده الهیات دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد.

دکتر ضابط سرپرست دانشگاه فردوسی مشهد در این نشست ضمن تاکید بر واجب بودن فریضه امر به معروف و نهی از منکر بر اساس آیه ۴۱ سوره حج، اظهار داشت: باید مراقب باشیم این فریضه به‌صورت صحیح و متقن اجرا شود و اگر این اتفاق بیفتد خیلی از مشکلات کم می شود.

دکتر غفاری معاون فرهنگی اجتماعی و دانشجویی دانشگاه نیز بر امر به معروف و نهی از منکر، به‌عنوان فلسفه قیام عاشورا تاکید کرد و اصل مترقی امر به معروف را نشانه مسئولیت پذیری اجتماعی در جامعه اسلامی دانست و بر همگانی بودن التزام به اجرای امر به معروف و نهی از منکر تاکید کرد و اظهار نمود با مشارکت همکاران دانشگاهی امیدواریم بتوانیم الگوی مناسبی برای اجرای فریضه امر به معروف و نهی از منکر به سایر سازمان‌ها ارائه کنیم.

سپس حجت الاسلام طلابیگی، با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری به اهمیت و جایگاه امر به معروف اشاره کرد و بر عفاف و حجاب به عنوان یکی از معروفات مهم اشاره نمود.

در ادامه، گزارش بازنگری آیین نامه امر به معروف و نهی از منکر ارائه و موارد مختلف امر به معروف و نهی از منکر و طرح حجاب و عفاف توسط دکتر اصغری نکاح، دکتر فخارنوغابی، دکتر سعیدی رضوانی و دکتر عابدی سرآسیا مطرح گردید.

این نشست با پرسش و پاسخ و اقامه نماز مغرب و عشا پایان یافت.

amr14012

amr14013