مراسم دوچرخه‌سواری به مناسبت فرارسیدن هفته تربیت‌بدنی و ورزش در دانشگاه فردوسی مشهد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه فردوسی مشهد، همایش دوچرخه‌سواری عمومی به مناسبت فرارسیدن هفته تربیت‌بدنی و ورزش، با مشارکت مدیریت تربیت‌بدنی دانشگاه، شورای راهبردی دانشگاه سبز و شرکت ترافیک هوشمند الیت، با حضور پرشور دانشجویان، کارکنان و اساتید دانشگاه فردوسی مشهد در پردیس دانشگاه برگزار شد.

شرکت‌کنندگان از مسیر اداره کل تربیت‌بدنی به‌طرف میدان نقلیه و با گذر از مقابل خوابگاه‌های دانشجویی به‌طرف میدان علوم و درب غربی رکاب زدند و در ادامه مسیر دوچرخه‌سواری ً به‌طرف اداره کل تربیت‌بدنی دانشگاه فردوسی مشهد رکاب زدند.

در پایان به شرکت‌کنندگان به‌قیدقرعه علاوه بر جوایز در نظر گرفته‌شده، توسط شرکت الیت به 4 نفر از ایشان مبلغ 500 هزار تومان کمک‌هزینه خرید دوچرخه اهداء گردید.

ارسال‌کننده خبر: عبدالهیان