قهرمانی دانشگاه فردوسی مشهد در مسابقات شطرنج دانشجویان دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی خراسان

مسابقات شطرنج دانشجویان دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی خراسان در جشنواره فرهنگی ورزشی دانشجویان دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی خراسان رضوی با قهرمانی دانشگاه فردوسی مشهد به پایان رسید و تیمهای دانشگاه آزاد اسلامی مشهد و صنعتی قوچان به ترتیب عناوین دوم و سوم را به خود اختصاص دادند.

در قسمت انفرادی آقای امیرمحمد بهمنی از دانشگاه آزاد اسلامی مشهد- آقای سینا رمضانی از دانشگاه فردوسی مشهد و آقای محمد صالح بابایی از دانشگاه صنعتی قوچان عناوین اول تا سوم را به خود اختصاص دادند.

لازم به ذکر است، دومین جشنواره فرهنگی ورزشی دانشجویان دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی خراسان رضوی به مناسبت گرامیداشت چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ایران با آغاز ایام دهه مبارک فجر شروع و در حال برگزاری می‌باشد.

مسابقات برنامه‌ریزی‌شده در این جشنواره ۹ رشته برای آقایان و ۴ رشته برای بانوان جمعاً ۱۳ رشته شامل:

والیبال- تنیس روی میز- بدمینتون- شنا- تیراندازی- شطرنج- تکواندو- کشتی آزاد و پرتاب دارت برای آقایان و فوتسال- بدمینتون- شنا و آمادگی جسمانی برای بانوان می‌باشد.