قهرمانی تیم حفاظت فیزیکی و انتظامات دانشگاه فردوسی مشهد در مسابقات فوتسال جام رمضان

تیم فوتسال اداره حفاظت فیزیکی و انتظامات  دانشگاه با اقتدار به مقام نخست مسابقات فوتسال جام رمضان کارکنان و اعضاء هیأت علمی دانشگاه فردوسی مشهد دست یافت.

دیدار نهایی این دوره از مسابقات فوتسال  شامگاه دوشنبه 21 خردادماه 1397 در سالن امام رضا(ع) پردیس دانشگاه برگزار شد که طی آن تیم اداره حفاظت فیزیکی توانست با اقتدار و نتیجه 9 بر 6 تیم پر قدرت مدیریت مالی را شکست دهد و عنوان قهرمانی این دوره از مسابقات را از آن خود کند.

تیم فوتسال انتظامات در این مسابقات با اقتدار از سد تیم‌های مرکز فاوا، مدیریت آموزشی، دانشکده دامپزشکی و فضای سبز گذشت و به فینال جام رمضان راه یافت.

مهدی رستمی تیتکانلو، سیدمهدی حسینی حصاری، علی مقدسی، محمدرضا نسائی، مصطفی حمیدی، محمدرضا دلخواهی محمودآبادی، احمد یوسفیان، علیرضا احوال، غلامعلی فتحی و علیرضا محسنی از اعضای تیم فوتسال اداره حفاظت فیزیکی و انتظامات بودند، که مهدی قاسم زاده به عنوان سرپرست و محمدرضا نداف شرقی نیز مربی گری تیم را برعهده داشتند.