فینال مسابقات ملی دادگاه مجازی در دانشگاه فردوسی مشهد برگزار خواهد شد

مرحله اول و دوم دومین دوره مسابقات ملی دادگاه مجازی به همت انجمن علمی حقوق دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه فردوسی مشهد فینال مسابقات ملی دادگاه مجازی در تاریخ ۲۸ آبان ماه برگزار خواهد شد.

مسعود مصطفایی دانشجوی رشته حقوق جزا و جرم‌شناسی دانشگاه و دبیر اجرایی این دوره از مسابقات گفت: در مرحله اول (مصاحبه علمی تخصصی)، ۱۵ تیم از دانشگاه‌های کشور شرکت کردند که درنهایت ۷ تیم به مرحله دوم صعود کردند.

در مرحله دوم (لایحه‌نویسی) از ۷ تیم شرکت‌کننده، ۳ تیم به مرحله فینال صعود کردند.

از ۳ تیم صعودکننده به فینال، یک تیم از دانشگاه فردوسی مشهد، یک تیم از دانشگاه آزاد اسلامی مشهد و یک تیم از دانشگاه علمی کاربردی جهاد دانشگاهی می‌‌باشند.

وی افزود: در تمامی مراحل این مسابقات، قضاتی از دادگستری استان خراسان رضوی و تنی چند از اعضای هیئت‌علمی حقوق به ارزیابی تیم‌ها و داوری ایشان می‌پردازند.

لازم به ذکر است فینال این دوره از مسابقات، روز دوشنبه مورخ ۲۸ آبان‌ماه از ساعت ۱۴ در محل آمفی‌تئاتر دانشکده علوم اداری و اقتصادی دانشگاه فردوسی مشهد برگزار خواهد گردید.