فعالیت مدرسه بهاره علوم شناختی در دانشگاه فردوسی مشهد

به مناسبت هفته آموزش ، مدرسه بهاره علوم شناختی با تلاش انجمن علوم شناختی دانشکده علوم تربیتی و روانشناسی دانشگاه فردوسی مشهد با همکاری آزمایشگاه ملی نقشه برداری مغز برنامه‌های خود را در این دانشگاه آغاز می‌کند.

این مدرسه با هدف آشنایی دانشجویان با فناوری‌های نوین علوم شناختی، تقویت و بالا بردن روحیه کار گروهی و تأکید بر تفکر بین رشته‌ای و مورد استفاده قرار گرفتن آن در این حوزه فعالیت دارد.

مدرسه بهاره علوم شناختی کارگاه‌هایی شامل نوروفیدبک، EEG-ERP، نورومارکت و tES را ویژه علاقه مندان، استادان، دانشجویان و پژوهشگران این حوزه برگزار خواهد کرد.

این مدرسه به مدت یک هفته از تاریخ ۱۵ تا ۲۱ اردیبهشت در محل دانشکده علوم تربیتی و روانشناسی دانشگاه فردوسی مشهد برگزار خواهد شد.

علاقه‌مندان برای ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر به وب سایت آزمایشگاه ملی نقشه برداری مغز به نشانی nbml.ir مراجعه کنند.