عضو هیئت علمی دانشگاه فردوسی مشهد به سمت مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی منصوب شد

با حکم  دکتر عباس صالحی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، دکتر جعفر مروارید استادیار گروه آموزشی فلسفه و حکمت اسلامی دانشکده الهیات و معارف اسلامی  دانشگاه فردوسی مشهد به سمت مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی منصوب شد.

از دیگر سوابق ایشان می توان به موارد ذیل اشاره کرد.

دبیر علمی همایش «عدالت و اخلاق، در مکتب اهل بیت(ع) با تأکید بر سیره امام رضا(ع) دانشگاه فردوسی مشهد،

استاد مدعو و مدیر گروه پژوهشی گفتگوی ادیان در دانشگاه جامعةالمصطفیٰ مشهد،

رئیس مؤسسه حکمت آموزش‌های کوتاه‌مدت بین‌المللی دانشگاه بین‌المللی جامعةالمصطفیٰ مشهد،

دبیر کارگروه «مشهد، پایتخت فرهنگی جهان اسلام» در دانشگاه بین‌المللی جامعةالمصطفیٰ مشهد،

رئیس مرکز پژوهشی جامعةالمصطفیٰ در مشهد،

و پژوهشگر در حوزه‌های فلسفه، کلام جدید، مطالعات اسلامی و گفتگوی ادیان.

لازم به ذکر است در مراسمی که در روز  یکشنبه 13 خرداد ماه 13967 برگزار می شود از زحمات  آقای سرابی مدیر کل سابق فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی تقدیر و دکتر جعفر مروارید استادیار گروه آموزشی فلسفه و حکمت اسلامی دانشکده الهیات و معارف اسلامی  دانشگاه فردوسی مشهد به عنوان مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی  معرفی خواهد شد.

ارسال کننده خبر: غفوریان