دوازدهمین همایش علمی-دانشجویی مهندسی مواد و متالورژی افتتاح شد

مراسم افتتاحیه دوازدهمین همایش ملی – دانشجویی مهندسی مواد و متالورژی در روز چهارشنبه مورخ 4 آبان در آمفی تئاتر دانشکده مهندسی دانشگاه فردوسی مشهد برگزارشد.

به گزارش خبرنگار روابط عمومی دانشگاه فردوسی مشهد همایش ملی مهندسی مواد و متالورژی براِ ی اولین بار در مشهد مقدس، با حضور جمعی از اساتید ،دانشجویان و صنعتگران سراسر کشور برگزار شد.

مراسم افتتاحیه با سخنرانی دکتر رجبی مشهدی، رئیس دانشکده مهندسی آغاز شد.

سپس آقای دکتر بیدختی، نائب رئیس همایش به بیان توضیحاتی در مورد همایش و مباحث علمی و مقالات پرداخت.

در ادامه دکتر آروند ،مدیر عامل شرکت متالورژی پودر مشهد ،سخنرانی علمی-تخصصی در مباحث متالورژی پودر ارائه کردند.معاونت پارک علم و فناوری،رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی جهاد دانشگاهی دکتر پروین، عضو هیات علمی دانشگاه امیرکبیر ،مدیر عامل شرکت پارس ساماناز مهمانان ویژه این همایش بودند.

پس پایان مراسم افتتاحیه ،ارائه مقالات و پوسترها انجام خواهد شد و در نهایت عصر امروز نیز مراسم اختتامیه این همایش برگزار خواهد شد.