دانشگاه فردوسی مشهد میزبان مسابقات فوتبال دانشجویان پسر ، دو و میدانی و بسکتبال دانشجویان دختر دانشگاه ها و مؤسسات آموزش عالی منطقه 9 کشور

به گزارش خبرنگار معاونت فاد؛ مسابقات دو و میدانی دانشجویان دختر با حضور تیم هایی از  دانشگاه های فردوسی مشهد، کوثر بجنورد، سمنان، صنعتی شاهرود، فنی و حرفه ای  الزهرا، غیرانتفاعی سناباد گلبهار، حکیم سبزواری، غیرانتفاعی خاوران، بجنورد، دامغان، تربت حیدریه، دانشگاه  امام رضا(ع)، کاشمر، بیرجند، تربت جام  و غیرانتفاعی شاندیز از روز 24 لغایت 26 آذرماه سال جاری برگزار می شود.

مسابقات بسکتبال دانشجویان دختر نیز از روز 24 لغایت 29 آذر ماه سال جاری با حضور دانشجویان دانشگاه فردوسی مشهد، سمنان، صنعتی شاهرود، بجنورد، نیشابور، امام رضا(ع) و موسسه غیرانتفاعی شاندیز انجام می شود.

در مسابقات فوتبال دانشجویان پسر، تیم هایی از دانشگاه فردوسی مشهد، سمنان، بیرجند، صنعتی شاهرود و فرهنگیان خراسان رضوی از روز 18 لغایت 23 آذر ماه سال جاری در این دانشگاه به رقابت می پردازند.

شایان ذکر است این مسابقات در مناطق ده گانه ورزش دانشگاه های کشور، ملاک ورودی پانزدهمین المپیاد ورزشی دانشجویان است که تابستان 1399 در دانشگاه گیلان برگزار خواهد شد.