دانشگاه فردوسی مشهد میزبان مسابقات بسکتبال و بدمینتون دانشجویان پسر دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی منطقه 9 کشور

basketbal98

به گزارش روابط عمومی معاونت فاد، مسابقات بسکتبال و بدمینتون دانشجویان پسر دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی منطقه 9 کشور با حضور دانشگاه فردوسی مشهد، صنعتی شاهرود، صنعتی قوچان، بیرجند، حکیم سبزواری، خیام و سناباد گلبهار به میزبانی دانشگاه فردوسی مشهد از تاریخ 9 لغایت 12 بهمن‌ماه جاری برگزار می‌شود.

لازم به ذکر است مسابقات انفرادی، دوبل و تیمی بدمینتون در سالن ورزشی امام علی (ع) و مسابقات بسکتبال در سالن ورزشی 22 بهمن پردیس دانشگاه فردوسی مشهد برگزار می گردد.

​این مسابقات ملاک کسب سهمیه ورود به پانزدهمین المپیاد سراسری دانشجویان کشور است که در سال 1399 به میزبانی دانشگاه گیلان برگزار  می شود.