دانشجوی مقطع دکترای عمومی دامپزشکی دانشگاه فردوسی مشهد، نشان ویژه برگزیده جشنواره علمی رضوی را دریافت کرد

محمد مصطفی محمدی یکتا، دانشجوی مقطع دکترای عمومی دامپزشکی دانشکده دامپزشکی دانشگاه فردوسی مشهد، درجشن بزرگ انقلاب ویژه فرهیختگان دانشگاهی و دانشجویان منتخب با حضور استاندار خراسان رضوی، روسا و اعضای هیئت‌علمی دانشگاه‌های شبکه جامع دانشگاه‌های استان خراسان رضوی برگزار گردید، نشان ویژه دانشجوی برگزیده جشنواره علمی رضوی را دریافت کرد.

محمد مصطفی محمدی یکتا، در رزومه علمی خود دارای ارایه بیش از 20 مقاله درکنگره های ملی و بین المللی ، عضویت در شورای مرکزی انجمن علمی دانشکده دامپزشکی ، مدیر مسول نشریه علمی دامپزشکی ایران، عضویت درشورای مشورت خانه نشریات، عضویت در شورای مرکزی دبیران کانون های فرهنگی و هنری دانشگاه، عضویت در شورای تعامل و تبادل نظر دانشجو و دانشگاه و کسب رتبه اول آزمون جامع پیش درمانگاهی می باشد. هم چنین ایشان نیز از اعضای موسس شرکت توسعه سلامت پاسارگاد می باشد که از مجموعه شرکت های رشد فناوری دانشگاه می باشد.

loh.yekta

کانال اخبار دانشگاه فردوسی مشهد