حضور مدیر مرکز مطالعات خاورمیانه دانشگاه ماری واشینگتن در دانشکده الهیات و معارف اسلامی دانشگاه فردوسی مشهد

دکتر مهدی امین‌رضوی مدیر مرکز مطالعات خاورمیانه دانشگاه ماری واشینگتن ضمن حضور در پردیس دانشگاه و بازدید از دانشکده الهیات و معارف اسلامی دانشگاه فردوسی مشهد با مسئولان این دانشکده گفتگو نمود.

دکتر مهدی امین‌رضوی استاد فلسفه دین و همچنین مدیر مرکز مطالعات خاورمیانه دانشگاه ماری واشینگتن است.

کتاب «صهبای خرد: شرح احوال و آثار حکیم عمر خیام نیشابوری» اثر مهدی امین رضوی با ترجمه مجدالدین کیوانی به عنوان کتاب سال جمهوری اسلامی ایران در سال ۱۳۸۶ معرفی شد. او تاکنون ۱۵ جلد کتاب و بیش از ۵۰ مقاله فلسفی نوشته‌است که در میان آن‌ها می‌توان کتاب ۵ جلدی «منتخباتی از متون فلسفی در ایران»، «سهروردی و مکتب اشراق»، «فلسفه دین و مسئله تساهل و تسامح» و «شراب خِرَد: زندگی، شعر و فلسفه عمر خیام» که از جمله کتاب‌های پرفروش سال به‌شمار می‌رود را ذکر کرد.

ارسال کننده خبر: غفورذیان