دانشگاه فردوسی مشهد با هدف نشان دادن نقش پررنگ دانشگاهیان این دانشگاه در دوران دفاع مقدس همچنین معرفی ایثارگران و شهدای دانشگاه، در نمایشگاه دستاوردهای دفاع مقدس و مقاومت استان خراسان رضوی که در روزهای 31 شهریور لغایت 7 مهر ماه 1399 در محل نمایشگاه بین‌المللی مشهد برگزار می‌شود، حضور دارد.

به گزارش روابط عمومی معاونت فاد، مراسم افتتاحیه نمایشگاه استانی دستاوردهای دفاع مقدس با حضور مسئولان روز دوشنبه 31 شهریور ماه 1399 در محل نمایشگاه بین‌المللی مشهد برگزار شد.

دکتر حمید رضا طاهری معاون فرهنگی اجتماعی و دانشجویی دانشگاه و دکتر کرمانی مدیر فرهنگی و فعالیت های داوطلبانه دانشگاه فردوسی مشهد ضمن بازدید از غرفه های این نمایشگاه ، با حضور در غرفه دانشگاه پذیرای میهمانان و بازدید کنندگان غرفه دانشگاه بودند.

تأکید بر نقش دانشگاهیان در دوران دفاع مقدس هدف حضور دانشگاه فردوسی مشهد در نمایشگاه دستاوردهای دفاع مقدس و مقاومت استان خراسان رضوی می باشد.

غرفه دانشگاه فردوسی مشهد در مدت برگزاری نمایشگاه فوق پذیرای علاقمندان و بازدید کنندگان می باشد.

news9923082

news9923081