جشن ملل در چله انقلاب ویژه دانشجویان بین‌المللی دانشگاه فردوسی مشهد برگزار می شود

جشن ملل در چله انقلاب  ویژه دانشجویان بین‌المللی دانشگاه فردوسی مشهد با حضور اساتید، شخصیت‌های علمی فرهنگی و سیاسی کشور در روز چهارشنبه 24 بهمن‌ماه 1397 از ساعت 18 تا 21 در محل تالار دکتر رحیمی زاده دانشکده علوم  دانشگاه فردوسی مشهد برگزار می‌شود.

دکتر زینب مؤذن‌زاده رئیس اداره دانشجویان بین‌المللی دانشگاه فردوسی مشهد در تکمیل این خبر اعلام نمود: دانشگاه فردوسی مشهد به‌عنوان قطب علمی شمال شرق کشور و با داشتن حدود 1700 دانشجو از 24 کشور جهان، در راستای افزایش شناخت و آشنایی بیشتر ملل مختلف با جلوه‌های گوناگون فرهنگ، تمدن و هنر ایران و همچنین به‌منظور گسترش دیپلماسی علمی و تبادلات فرهنگی با دانشجویان این کشورها، در چله انقلاب، جشن ملل را با حضور سفیران صلح و دوستی ویژه دانشجویان بین‌المللی برگزار می‌کند. این مراسم روز چهارشنبه از ساعت 18 بعدازظهر در محل دانشکده علوم تالار اجتماعات دکتر رحیمی زاده برگزار خواهد شد.

در این مراسم علاوه بر دانشجویان بین‌المللی دانشگاه فردوسی مشهد و سایر دانشگاه‌های شهر مشهد، شخصیت‌های علمی- فرهنگی و سیاسی کشور و استان نیز حضور خواهند داشت.