ثبت نام در دوره آموزشی دانشگاه سبز و توسعه پایدار ویژه کارکنان دانشگاه

به اطلاع می‌رساند، اولین دوره آموزشی "دانشگاه سبز و توسعه پایدار" در سال جاری، وی‍ژه کارکنان محترم دانشگاه به مدت 4 ساعت به صورت حضوری برگزار می‌گردد. کارکنان محترم دانشگاه جهت ثبت‌نام می‌توانند با مراجعه به پورتال کارمندی- منوی برنامه ریزی و توسعه منابع- زیر منوی ثبت‌نام در دوره‌ها و آزمون‌ها از تاریخ 12 آذر 1398 لغایت پایان وقت اداری 17 آذر 1398 برای شرکت در دوره مذکور اقدام نمایند.

بدیهی است پس از تایید مدیر مربوطه و در صورت وجود ظرفیت، ثبت‌نام در دوره نهایی می‌گردد.

تاریخ و محل برگزاری اولین دوره

98090912

به منظور آشنایی عموم همکاران دانشگاه با مباحث دانشگاه سبز و توسعه پایدار، این دوره در تاریخ‌های سوم و هفدهم دی‌ ماه، یکم، پانزدهم و بیست و نهم بهمن ماه و سیزدهم اسفندماه نیز برگزار خواهد شد. اطلاع‌رسانی و ثبت‌نام دوره‌های بعدی متعاقبا انجام می‌شود.