تقدیر از کارشناسان مرکز بهداشت و درمان دانشگاه فردوسی مشهد به مناسبت هفته سلامت

به مناسبت هفته سلامت از تلاش و پیگیری کارشناسان مرکز بهداشت و درمان حوزه معاونت فرهنگی اجتماعی و دانشجویی دانشگاه در امر واکسیناسیون دانشگاهیان دانشگاه فردوسی مشهد و خانواده محترمشان برای پیشگیری از ابتلا به ویروس کرونا، تقدیر به عمل آمد.

در این مراسم که روز شنبه 14 اسفند ماه سال 1400 برگزار شد با اهدای لوح تقدیر که به امضای دکتر حمید رضا طاهری معاون فرهنگی اجتماعی و دانشجویی دانشگاه فردوسی مشهد رسیده بود از کارشناسان مرکز بهداشت و درمان دانشگاه همچنین کارشناسان مرکز بهداشت استان و مرکز بهداشت شماره یک مشهد تقدیر گردید.

در متن تقدیرنامه آمده است:

با اهدای سلام

هفته سلامت فرصت مغتنمی است تا از دلسوزی و اهتمام جناب عالی/سرکار عالی در انجام متعهدانه و مسئولانه برنامه کنترل و پیشگیری از شیوع ویروس کرونا و واکسیناسیون خانواده بزرگ دانشگاه، تشکر و قدردانی نمایم.

امید است در پرتو عنایت حق تعالی در کلیه شئونات زندگی تندرست و موفق باشید.

حمید رضا طاهری

معاون فرهنگی اجتماعی و دانشجویی دانشگاه