برگزاری کارگاه سرآمدی آموزش در آموزش عالی و استراتژی آموزشی در دانشگاه فردوسی مشهد

کارگاه سرآمدی آموزش در آموزش عالی و استراتژی آموزشی روز چهارشنبه 3 بهمن‌ماه 1397 در دو نوبت صبح و عصر در سالن شورای سازمان مرکزی دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد.

دکتر محمود مهر محمدی عضو هیئت‌علمی دانشگاه تربیت مدرس و استاد این کارگاه در خصوص آموزش پژوهی، مبانی و چالش‌های آن سخن گفت.

دکتر محمود مهر محمدی همچنین در مورد دانشگاه آموزش پژوه و سازوکار تحقق آن نیز مطالبی را برای حاضران ارائه نمود.

وی در پایان این کارگاه با مروری بر تجربیات تدریس برتر در آموزش عالی درخواست ارائه بیان تجربیات اعضای هیئت‌علمی پیمانی دانشگاه فردوسی مشهد را نمود که بابیان تجربیات حاضران  این کارگاه پایان یافت.

لازم به ذکر است، این کارگاه‌ از مجموعه کارگاه‌های 80 ساعته می‌باشد که با تلاش حوزه معاونت آموزشی دانشگاه فردوسی مشهد به‌منظور ارتقای شایستگی‌های آموزشی اعضای هیئت‌علمی پیمانی این دانشگاه برگزار می‌شود.