برگزاری مراسم عزاداری دهه اول محرم در دانشگاه فردوسی مشهد

مراسم عزاداری دهه اول محرم با رعایت تمامی پروتکل‌های بهداشتی و فاصله‌گذاری اجتماعی در فضای باز و در جوار مزار شهدای دانشگاه فردوسی مشهد برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی معاونت فاد، مراسم عزاداری دهه اول محرم با تلاش هیئت دانشجویی سیدالشهداء علیه السلام  دانشگاه و با سخنرانی حجت الاسلام حقیرالسادات و مداحی آقایان کربلایی بوژمهرانی، کربلایی آقا محمدا، کربلایی جلیلی از ساعت 19:40در فضای باز و در جوار مزار شهدای دانشگاه فردوسی مشهد با رعایت تمامی پروتکل‌های بهداشتی و فاصله گذاری اجتماعی برگزار می‌شود.

حجت الاسلام حقیرالسادات درشب اول این مراسم در خصوص سبک زندگی حسینی و ابعاد شخصیت امام حسین (ع) سخنرانی نمود و در  شب دوم مراسم در رابطه با اهمیت عزاداری در بیانات امام خمینی(ره)  و سیره علما و شهدا در عزاداری همچنین در شب سوم مراسم عزاداری سرور و سالار شهیدان حضرت ابا عبداله الحسین (ع) در رابطه با شناخت و معرفت امام زمان علیه السلام و زندگی به سبک اهل بیت سخنرانی نمود.

لازم به ذکر است از کلیه دانشگاهیان جهت شرکت در این مراسم معنوی دعوت بعمل می آید.

news9923066

news9923067